Mandelpotet med spekeskinke
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Med kalde poteter og noen skiver spekeskinke tryller du fram denne lille godbiten i løpet av få minutter. En super liten munnfull til aperitiffen, eller som én av flere norskinspirerte tapas.
Ingredienser
4 porsjoner
-
200 g ferdig kokte mandelpotet -
6 skiver spekeskinke -
0,5 stk. vårløk eller litt persille
Slik gjør du
- Skrell og del kalde poteter i passe store biter. Skjær spekeskinke i biter eller skiver og rull dem sammen. Fest spekeskinken på potetene med en tannpirker eller liknende.
- Plasser potetene på et fat og dryss over litt hakket vårløk eller persille. Server med en god rømme- og urtedressing eller blåmuggostdressing.
Har du ikke mandelpotet kan selvfølgelig andre poteter også brukes. Del potetene i 1 1/2-2 cm tykke skiver.