Mandelpotet med spekeskinke

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med kalde poteter og noen skiver spekeskinke tryller du fram denne lille godbiten i løpet av få minutter. En super liten munnfull til aperitiffen, eller som én av flere norskinspirerte tapas.

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g ferdig kokte mandelpotet
  • 6 skiver spekeskinke
  • 0,5 stk. vårløk eller litt persille

Slik gjør du

  1. Skrell og del kalde poteter i passe store biter. Skjær spekeskinke i biter eller skiver og rull dem sammen. Fest spekeskinken på potetene med en tannpirker eller liknende.
  2. Plasser potetene på et fat og dryss over litt hakket vårløk eller persille. Server med en god rømme- og urtedressing eller blåmuggostdressing.

Har du ikke mandelpotet kan selvfølgelig andre poteter også brukes. Del potetene i 1 1/2-2 cm tykke skiver.