Kylling i mangosaus

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig kyllingfilet i kremet mangosaus - en skikkelig koserett! Denne indiske retten passer godt til både hverdag og helg. Topp med peanøtter, koriander og eple, og server med ris og nanbrød.

Ingredienser

porsjoner

Kylling:

  • 600 g kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss nøytral olje

Mangosaus:

  • 250 g mangochutney
  • 2 dl kremfløte
  • 50 g smør i terninger
  • 2 ss gul karripaste
  • 0,5 dl vann

Topping:

  • 2 ss frisk koriander
  • 2 ss hakkede salte peanøtter
  • 0,5 ss chiliflakes
  • 0,5 stk. eple i små biter

Slik gjør du

Server kylling i kremet mangosaus med ris og hjemmelaget nanbrød.

bar