Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling i mangosaus

Kylling i mangosaus

Ingredienser

porsjoner

Kylling:

Mangosaus:

  • 250 g mangochutney
  • 2 dl kremfløte
  • 50 g smør i terninger
  • 2 ss gul karripaste
  • 0,5 dl vann

Topping:

  • 2 ss frisk koriander
  • 2 ss hakkede salte peanøtter
  • 0,5 ss chiliflakes
  • 0,5 stk. eple i små biter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig kyllingfilet i kremet mangosaus - en skikkelig koserett! Denne indiske retten passer godt til både hverdag og helg. Topp med peanøtter, koriander og eple, og server med ris og nanbrød.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Kylling:

Mangosaus:

  • 250 g mangochutney
  • 2 dl kremfløte
  • 50 g smør i terninger
  • 2 ss gul karripaste
  • 0,5 dl vann

Topping:

  • 2 ss frisk koriander
  • 2 ss hakkede salte peanøtter
  • 0,5 ss chiliflakes
  • 0,5 stk. eple i små biter

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kylling i kremet mangosaus med ris og hjemmelaget nanbrød.

Kylling i mangosaus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 21.06.2024 18:29:50