Dalgona med sjokolade
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Superenkel
Ikke så fan av kaffe, men samtidig lyst til å slenge deg på den populære Dalgona kaffetrenden? Prøv denne versjonen med fantastisk smak av sjokolade!
Ingredienser
porsjoner
-
2 ss sjokoladepålegg -
2 ss vann -
2 dl kremfløte -
10 stk. isbiter -
6 dl melk
Pynt
-
1 ss sjokoladepålegg -
1 ss vann -
1 ss grovhakket sjokolade
Slik gjør du
- Bland ut sjokoladepålegg med vann. Ønsker du sjokolade på innsiden av glasset tar du noe av blandingen og heller på innsiden med en skje.
- Ha kremfløte i sjokoladeblandingen og pisk til en myk og kremete konsistens.
- Ha isbitene i glasset og fyll på melk.
- Bruk en skje og legg sjokoladekremen på toppen av melken.
- Rør ut mer sjokoladepålegg i vann og bruk en skje til å pynte toppen.
- Grovhakk sjokolade og dryss over.
Har du ikke sjokoladepålegg kan du fint bruke kakaopulver eller sjokoladesaus! Liker du kaffe og sjokolade sammen? Ha i 1 ts espressopulver i sjokoladeblandingen!
Har du prøvd den originale dalgona kaffen? Eller hva med denne friske versjonen med solbær?