Dalgona med sjokolade

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ikke så fan av kaffe, men samtidig lyst til å slenge deg på den populære Dalgona kaffetrenden? Prøv denne versjonen med fantastisk smak av sjokolade! 

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss sjokoladepålegg
  • 2 ss vann
  • 2 dl kremfløte
  • 10 stk. isbiter
  • 6 dl melk

Pynt

  • 1 ss sjokoladepålegg
  • 1 ss vann
  • 1 ss grovhakket sjokolade

Slik gjør du

  1. Bland ut sjokoladepålegg med vann. Ønsker du sjokolade på innsiden av glasset tar du noe av blandingen og heller på innsiden med en skje.
  2. Ha kremfløte i sjokoladeblandingen og pisk til en myk og kremete konsistens. 
  3. Ha isbitene i glasset og fyll på melk.
  4. Bruk en skje og legg sjokoladekremen på toppen av melken.
  5. Rør ut mer sjokoladepålegg i vann og bruk en skje til å pynte toppen.
  6. Grovhakk sjokolade og dryss over.

Har du ikke sjokoladepålegg kan du fint bruke kakaopulver eller sjokoladesaus! Liker du kaffe og sjokolade sammen? Ha i 1 ts espressopulver i sjokoladeblandingen!

Har du prøvd den originale dalgona kaffen? Eller hva med denne friske versjonen med solbær?