1. Del opp kyllingen. Skjær ut bryst, lår og vinger. Brun kyllingbitene med skinnsiden ned i en stor gryte med olje, skinnet skal bli sprøtt. Snu bitene og brun dem på andre siden, ca. 2 minutter
Fire rå kyllinglår kan erstatte en hel kylling. Bruker du hel kylling, bruk kyllingskroget til å koke god kraft til senere bruk.
2. Ta kyllingen ut av gryta. Fres hvitløk, ingefær, stjerneanis, pepperkorn og fivespicekrydder raskt. Ha i riseddik og soyasaus. Gi blandingen et oppkok, tilsett sukker og vann. Legg kyllingbitene tilbake i gryta og la dem småkoke i 40 minutter, til de er møre.
3. Ta ut kyllingen og riv kjøttet i små biter, fjern ben og brusk. Sil kraften. Ha revet kylling tilbake i ren kraft og la det koke i 15 minutter.
Lag gjerne revet kylling dagen i forveien. Har du revet kylling klar er retten gjort på 10 minutter!
4. Skrell agurk og del den i to, så i to på langs. Bruk en teskje og skrap ut frøene i midten. Skjær agurken i skiver. Del granateple og skrap ut granateplekjerner.
5. Grill fullkornswrap raskt på grillen på begge sider
Server grillet fullkornswrap med revet kylling, agurk, granateple og koriander.