Tapas med biff og chimichurri
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Møre, saftige biter av biff indrefilet gjør seg godt til tapasen! Toppet med chimishurri, en kald urtesaus som er mye brukt i sør- og mellom-Amerika. Litt flaksalt på toppen, så har du fort en ny favoritt.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g indrefilet av storfe -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
1 ss nøytral olje -
1 ss smør
Chimichurri:
-
0,5 potte bladpersille -
0,5 potte frisk koriander -
3 stk. sjalottløk -
1 stk. grønn chili -
saft og skall fra
1 stk. lime -
1 ss honning -
2 ss olivenolje
Slik gjør du
På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter.