Tapas med biff og chimichurri

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Møre, saftige biter av biff indrefilet gjør seg godt til tapasen! Toppet med chimishurri, en kald urtesaus som er mye brukt i sør- og mellom-Amerika. Litt flaksalt på toppen, så har du fort en ny favoritt. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g indrefilet av storfe
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør

Chimichurri:

  • 0,5 potte bladpersille
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 3 stk. sjalottløk
  • 1 stk. grønn chili
  • saft og skall fra 1 stk. lime
  • 1 ss honning
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter. 

bar