Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt rosenkål med honning

Stekt rosenkål med honning

Ingredienser

porsjoner
  • 60 g bacon
  • 400 g rosenkål
  • 2 ss vann , til steking
  • 80 g tørket aprikos
  • 80 g valnøttkjerner

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lett karamellisert rosenkål, sprøtt og salt bacon, søt aprikos og knasende valnøtter, dette er salaten du setter frem til de som trodde de ikke likte rosenkål! Perfekt som tilbehør til høst- og vintermåltider, på julens sharingsmeny eller -tapasbord.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 60 g bacon
  • 400 g rosenkål
  • 2 ss vann , til steking
  • 80 g tørket aprikos
  • 80 g valnøttkjerner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Stekt rosenkål med honning

Trenger du et serveringsforlsag? Denne retten passer perfekt inn på vår sharing-meny med T-bone steak.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB11 24.01.2025 10:07:50