Spagetti med kamskjell, varm bringebærvinaigrette og parmesan Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Middels Tid Under 20 min Prøv denne nydelige pastaretten når du skal ha en bedre middag! Sammen med kamskjell, bringebærvinaigrette og parmesan smaker disse "trådene" himmelsk! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 2Kommentarer Ingredienser Porsjoner 400 g fersk spagetti 150 g bringebær 1 ss hvitvinseddik 2 ss virgin olivenolje 2 ss hakket frisk timian 40 g parmesan 16 stk kamskjell 1 ss smør til steking 1⁄2 ts salt 1⁄2 ts kvernet pepper 1 ts sukker Slik gjør du Skjær parmesan i skiver med ostehøvel. Mos bringebær og tilsett hakket timian og eddik til bringebærvinaigrette. Varm opp, pisk inn olje og smak til med salt og pepper. Kok spagetti som anvist på pakken Krydre kamskjellene med salt, pepper og litt sukker. Stek dem i smør i varm panne Anrett nykokt spagetti på tallerken med varm bringebærvinaigrette og stekte kamskjell. Legg på parmesan til slutt. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.