Sarah Bernhardt

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sarah Bernhardt er en klassiker, og en deilig liten kake. Små bunner av kransekakemasse som toppes med sjokoladekrem, og til slutt dekkes kakene med smeltet sjokolade. Mmm!

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 500 g ferdig kransekakemasse

Trøffelkrem:

  • 3 dl kremfløte
  • 150 g kokesjokolade

Sjokoladeglasur:

  • 100 g kokesjokolade
  • 4 ss kokosfett (delfiafett)

Pynt:

  • ca. 50 g mandelflak

Slik gjør du

Oppbevar kakene kaldt eller sett dem i en plastboks og frys dem ned. Her er flere tips til julekaker du kan bake i god tid og sette i fryseren.

 

Vil du lage Sarah Bernhardt på en enklere måte, så kan du ta en titt på Sarah Bernhardt i langpanne, som er blitt veldig populære!