Sarah Bernhardt
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Sarah Bernhardt er en klassiker, og en deilig liten kake. Små bunner av kransekakemasse som toppes med sjokoladekrem, og til slutt dekkes kakene med smeltet sjokolade. Mmm!
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
500 g ferdig kransekakemasse
Trøffelkrem:
-
3 dl kremfløte -
150 g kokesjokolade
Sjokoladeglasur:
-
100 g kokesjokolade -
4 ss kokosfett (delfiafett)
Pynt:
-
ca.
50 g mandelflak
Slik gjør du
Oppbevar kakene kaldt eller sett dem i en plastboks og frys dem ned. Her er flere tips til julekaker du kan bake i god tid og sette i fryseren.
Vil du lage Sarah Bernhardt på en enklere måte, så kan du ta en titt på Sarah Bernhardt i langpanne, som er blitt veldig populære!