Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølse med physalisrelish

Pølser med physalisrelish

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 stk. krydderpølse eller annen pølse
  • 4 stk. pølsebrød

Physalis relish:

  • 2 stk. jalapeño (uten frø)
  • 1 ss chiliolje (uten frø)
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1,5 dl eplejuice
  • 250 g physalis
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En søt, syrlig og litt spicy relish er perfekt topping til en deilig snadderpølse! Physalisen og de spiselige blomstene gir relishen et lekkert og fristende utseende. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 stk. krydderpølse eller annen pølse
  • 4 stk. pølsebrød

Physalis relish:

  • 2 stk. jalapeño (uten frø)
  • 1 ss chiliolje (uten frø)
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1,5 dl eplejuice
  • 250 g physalis
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Spe eventuelt med litt eplejuice om blandingen blir for tykk under koking.

 

Lyst til å lage dine egne pølser og pølsebrød? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og pølsebrød.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB11 14.12.2024 09:35:30