Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Indrefilet av lam med gremolata

Indrefilet av lam med gremolata

Ingredienser

porsjoner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du heldig og har kommet over indrefilet av lam så sitter du på en liten gullgruve. Indrefilet av lam er en liten, men utrolig god råvare. Lag en forrett servert med gremolata neste gang du får tilgang på denne eksklusive råvaren. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en panne og krydre indrefiletene med salt og pepper. 
  2. Stek indrefiletene i noen minutter på hver side. Den skal fortsatt være litt myk når du kjenner på kjøttet. La kjøttet hvile. 
  3. Finhakk persille og ha over i en bolle.
  4. Skyll sitronen og rens hvitløken. Riv sitronskall og hvitløk over i bollen. Bland alt godt sammen. 
  5. Skjær indrefiletene i skiver og legg opp på et fat med gremolata og resten av stekefettet.

Se egen oppskrift på hvordan du lager gremolata

Indrefilet av lam med gremolata

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 21.05.2024 02:07:40