Indrefilet av lam med gremolata

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du heldig og har kommet over indrefilet av lam så sitter du på en liten gullgruve. Indrefilet av lam er en liten, men utrolig god råvare. Lag en forrett servert med gremolata neste gang du får tilgang på denne eksklusive råvaren. 

Ingredienser

porsjoner
  • 1 ss smør
  • 2 stk. indrefilet av lam
  • 1 bunt frisk persille
  • 1 stk. sitron
  • 3 båter hvitløk

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en panne og krydre indrefiletene med salt og pepper. 
  2. Stek indrefiletene i noen minutter på hver side. Den skal fortsatt være litt myk når du kjenner på kjøttet. La kjøttet hvile. 
  3. Finhakk persille og ha over i en bolle.
  4. Skyll sitronen og rens hvitløken. Riv sitronskall og hvitløk over i bollen. Bland alt godt sammen. 
  5. Skjær indrefiletene i skiver og legg opp på et fat med gremolata og resten av stekefettet.

Se egen oppskrift på hvordan du lager gremolata