Helstekt ytrefilet av svin med chorizo og rosmarin

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Svinefilet er både mørt og magert. Helsteker du fileten blir kjøttet saftig og godt. Her er en helstekt filet fylt med smakfull chorizo, hvitløk og rosmarin. Server gjerne en frisk og lett melonsalat til svinekjøttet. 

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 12 skiver chorizopølse
  • 2 båter hvitløk i tynne skiver
  • 5 stilker frisk rosmarin eventuelt persille
  • 2 ss smør til steking
  • 0,5 ts chiliflakes

Melonsalat:

  • 1 skive grovt rugbrød i terninger
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 pose feldsalat
  • 800 g vannmelon i terninger
  • 0,5 stk. galiamelon i terninger
  • 100 g fetaost i små biter
  • saft av 1 stk. lime
  • 2 ss honning

Slik gjør du

Server saftig svinefilet med melonsalat.