Helstekt ytrefilet av svin med chorizo og rosmarin
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Svinefilet er både mørt og magert. Helsteker du fileten blir kjøttet saftig og godt. Her er en helstekt filet fylt med smakfull chorizo, hvitløk og rosmarin. Server gjerne en frisk og lett melonsalat til svinekjøttet.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g ytrefilet av svin -
0,5 ts salt -
1 ts kvernet pepper -
12 skiver chorizopølse -
2 båter hvitløk i tynne skiver -
5 stilker frisk rosmarin eventuelt persille -
2 ss smør til steking -
0,5 ts chiliflakes
Melonsalat:
-
1 skive grovt rugbrød i terninger -
1 ss smør til steking -
0,5 pose feldsalat -
800 g vannmelon i terninger -
0,5 stk. galiamelon i terninger -
100 g fetaost i små biter -
saft av
1 stk. lime -
2 ss honning
Slik gjør du
Server saftig svinefilet med melonsalat.