Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Skal du invitere til middag imponerer du garantert ved å servere denne helstekte kalkunfileten. Under oppskriften finner du oppskrifter og tips til tilbehør, enten du skal servere fileten kald med waldorfsalat eller varm til hovedrett.
Temperer alltid kjøttet før du begynner å tilberede det. Romtemperert kjøtt gir bedre bruningsresultat og et mer smakfullt kjøtt enn om det tilberedes direkte fra kjøleskapet.
Kalkunfileten kan gjerne serveres med kremet appelsinsaus, kokte grønnsaker og poteter, ellers er også waldorfsalat svært populært tilbehør til kalkun.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.