Côte de Boeuf

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Côte de Boeuf er en entrecôte med bein, en oksekotelett kan man si. Biffen bruner du i panne, og steker i ovn før du skjærer den i tynne skiver og serverer med for eksempel chimmichurri eller annet favorittilbehør

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 stk. côte de boeuf (á ca. 700 g)
  • 2 ts flaksalt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 ss smør
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 båter hvitløk

Slik gjør du

barEn Côte de Boeuf kan variere i størrelse, men beregn 2-3 porsjoner per stykke. Du får også kjøpt den tørrhengt, og den vil da ha en mer intens kjøttsmak.

Server gjerne med chimmichurri, eller en hjemmelaget béarnaisesaus

bar