Coleslaw

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Coleslaw er et klassisk følge til sommerens grillmat. Prepp gjerne en stor porsjon, så har du tilbehøret klart på null komme niks! Norsk nykål i sesong er en favoritt, men vanlig hodekål funker vel så bra. 

Ingredienser

porsjoner
  • 4 ss majones
  • 2 dl kefir
  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 2 ss bladpersille

Slik gjør du

Coleslaw bør stå kaldt i minst én time før servering, og kan med fordel lages dagen i forveien. Prepp gjerne en stor porsjon når du først er i gang, og oppbevar i tette bokser, så har du coleslaw til flere middager fremover.

bar

Server coleslaw til grillmat som sommerkoteletter, pølser, grillribbe, flintstek eller annet kjøtt.

bar