Coleslaw
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Coleslaw er et klassisk følge til sommerens grillmat. Prepp gjerne en stor porsjon, så har du tilbehøret klart på null komme niks! Norsk nykål i sesong er en favoritt, men vanlig hodekål funker vel så bra.
Ingredienser
porsjoner
-
4 ss majones -
2 dl kefir -
2 dl lettrømme -
0,5 ts karri -
0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål -
2 stk. gulrot -
1 stk. syrlig eple -
2 ss bladpersille
Slik gjør du
Coleslaw bør stå kaldt i minst én time før servering, og kan med fordel lages dagen i forveien. Prepp gjerne en stor porsjon når du først er i gang, og oppbevar i tette bokser, så har du coleslaw til flere middager fremover.
Server coleslaw til grillmat som sommerkoteletter, pølser, grillribbe, flintstek eller annet kjøtt.