Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
BRUSCHETTA MED SKINKE

Bruschetta med skinke

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. tomat
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • 1 ss olivenolje
  • 8 skiver spekeskinke
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruschetta - populært som forrett på italienske restauranter. Bruschetta er stekt brød, og gir mange herlige muligheter - som her hvor vi har toppet de sprø brødskivene med deilig, norsk spekeskinke og en frisk tomat - og basilikumblanding.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. tomat
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • 1 ss olivenolje
  • 8 skiver spekeskinke

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Brødskivene kan også pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250° C i ca. 5 minutter, eller til skivene er sprø og gyldne.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 16.05.2024 15:41:00