Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blåskjellsuppe med tomat og safran

Blåskjellsuppe med tomat og safran

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg friske blåskjell
  • 1 klype safran
  • 1 bunt vårløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss smør
  • 1 stk. laurbærblad
  • 2 kvister frisk timian
  • 0,25 ts chilipulver
  • 4 dl grønnsaks- eller hønsebuljong (utblandet)
  • 1 boks hakkede tomater
  • 3 dl kremfløte
  • 1 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Safran og tomat setter både farge og særegen, fantastisk smak på denne deilige, mettende blåskjellsuppen. Husk at det er viktig å sjekke blåskjellvarselet for å være sikker på at skjellene er ok å spise!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg friske blåskjell
  • 1 klype safran
  • 1 bunt vårløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss smør
  • 1 stk. laurbærblad
  • 2 kvister frisk timian
  • 0,25 ts chilipulver
  • 4 dl grønnsaks- eller hønsebuljong (utblandet)
  • 1 boks hakkede tomater
  • 3 dl kremfløte
  • 1 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server suppen med ferskt brød og smør.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 19.05.2024 03:21:26