Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
BIFFSAUTE

Biffsauté

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biffkjøtt av indrefilet, ytrefilet eller entrecôte
  • 2 ss smør
  • 2 stk. gul eller grønn squash
  • 1 stk. rødløk
  • 200 g frisk sjampinjong i båter
  • 1 dl rødvin
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss maisenna
  • 200 g aspargesbønner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sauté er egentlig bare et finere navn på gryterett. Forskjellen er at i en sauté bruker vi mørt kjøtt som ikke skal koke i timesvis, bare brunes i panna og trekke ferdig i en god saus. Eksklusiv hurtigmat, altså! I vår biffsauté er det biter av oksefilet og raust med deilige grønnsaker. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biffkjøtt av indrefilet, ytrefilet eller entrecôte
  • 2 ss smør
  • 2 stk. gul eller grønn squash
  • 1 stk. rødløk
  • 200 g frisk sjampinjong i båter
  • 1 dl rødvin
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss maisenna
  • 200 g aspargesbønner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server sautéen med en god potetmos, stekte poteter eller ris.

BIFFSAUTE

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 15.07.2024 13:29:54