Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkt svinekam med stuede grønnsaker

Røkt svinekam med stuede grønnsaker

Ingredienser

porsjoner

Stuede grønnsaker:

  • 4 stk. gulrot
  • 400 g sellerirot
  • 100 g brokkolini eller brokkoli
  • 100 g sukkererter
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 6 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Møre biffer av røkt svinekam smaker nydelig sammen med stuede grønnsaker. Stuende grønnsaker er grønnsaker og saus i ett, og kan varieres med ulike typer grønnsaker, ettersom hva du har lyst på. Server gjerne med kokte poteter til.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Stuede grønnsaker:

  • 4 stk. gulrot
  • 400 g sellerirot
  • 100 g brokkolini eller brokkoli
  • 100 g sukkererter
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 6 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts revet muskatnøtt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med kokte mandelpoteter

Røkt svinekam med stuede grønnsaker

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 26.04.2024 10:47:34