Ingredienser

  • 2 stk. pitabrød
  • 4 stk. egg
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl revet ost gjerne mozarella
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ts salt
  • 2 stk. tomat
Del

Pitapizza med egg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kokt egg i skiver på pitapizza; perfekt for deg som elsker pizza, eller deg som elsker egg, og for oss som elsker begge deler!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. pitabrød
  • 4 stk. egg
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl revet ost gjerne mozarella
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ts salt
  • 2 stk. tomat

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 °C.
  2. Kok romtempererte egg i 10 minutter, avkjøl i kaldt vann og skrell dem. 
  3. Del pitabrød på to, og varm dem i stekeovn eller i en brødrister  så de får en fin farge. Del eggene i skiver sammen med tomatene. Legg tomater på pitabrødet, fordel eggeskivene på brødene og topp med oregano og mozzarella.
  4. Gratiner i ovnen til osten har smeltet. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant