Pasta med pinnekjøtt

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Å lage en god pastarett av pinnekjøtt er en smart måte å få ett lite avbrekk fra julematen på. Bruk den typen pasta du liker best, vi har valgt å bruke tagliatelle. 

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle eller annen tørr pasta
  • 400 g kokt pinnekjøtt
  • 2 båt hvitløk
  • 1 stk rødløk
  • 1 ss rapsolje
  • 12 ts salt
  • 2 stk tomat
  • 2 ss pesto
  • 14 ts kvernet pepper
  • 1 ss revet parmesan
  • 50 g ruccula

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Rens pinnekjøttet fra beina i mindre biter mens pastaen koker.
  3. Skrell hvitløk og rødløk, hvitløken kuttes i små biter og rødløken kuttes i skiver. Skyll og del tomatene i terninger.
  4. Stek kjøttet sammen med hvitløken og rødløken i en stekepanne på middel varme i noen minutter. Bland inn pasta sammen med tomater, salt, pepper og pesto.
  5. Vend inn ruccula og parmesan helt på slutten og pynt med noen basilikumblader.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.