Pasta med pinnekjøtt

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Å lage en god pastarett av pinnekjøtt er en smart måte å få ett lite avbrekk fra julematen på. Bruk den typen pasta du liker best, vi har valgt å bruke tagliatelle. 

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle eller annen tørr pasta
  • 400 g kokt pinnekjøtt
  • 2 båt hvitløk
  • 1 stk rødløk
  • 1 ss rapsolje
  • 12 ts salt
  • 2 stk tomat
  • 2 ss pesto
  • 14 ts kvernet pepper
  • 1 ss revet parmesan
  • 50 g ruccula

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Rens pinnekjøttet fra beina i mindre biter mens pastaen koker.
  3. Skrell hvitløk og rødløk, hvitløken kuttes i små biter og rødløken kuttes i skiver. Skyll og del tomatene i terninger.
  4. Stek kjøttet sammen med hvitløken og rødløken i en stekepanne på middel varme i noen minutter. Bland inn pasta sammen med tomater, salt, pepper og pesto.
  5. Vend inn ruccula og parmesan helt på slutten og pynt med noen basilikumblader.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.