Lammeskav i kikertcurry

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammeskav eller tynnskåret lammekjøtt finner du i frysedisken. I denne gode kikertcurryen forenes gode kryddersmaker og smakfullt lammekjøtt til en spennende og god hverdagsmiddag.

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g lammeskav
  • 1 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss gurkemeie
  • 2 ts karri
  • 1 ss garam masala
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 3 dl vann
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 200 g basmatiris
  • 1 stk. lime
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

Server med nanbrød, yoghurt og limebåter.