Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Taco lasagne

Grateng med tacorester

Ingredienser

2  porsjoner
  • 3 stk. hvetetortilla eller grove tortilla
  • ca 150 g krydret og stekt kjøttdeig
  • 0,5 boks hermetiske maiskorn
  • 0,25 stk. paprika
  • 1 stk. vårløk
  • 0,5 glass tacosaus eller salsa

Hvit saus:

  • 1 ss smør eller margarin
  • 1,5 ss hvetemel
  • ca. 3 dl melk
  • 50 g revet ost eller osterester
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tre tortillalefser, litt kjøttdeig, en halv boks mais og litt paprika - typiske rester etter tacokvelden. Vi lar dem få nytt liv som en nydelig grateng, og legger til resten av restene - den revne osten og rømmeboksen - i sausen. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 3 stk. hvetetortilla eller grove tortilla
  • ca 150 g krydret og stekt kjøttdeig
  • 0,5 boks hermetiske maiskorn
  • 0,25 stk. paprika
  • 1 stk. vårløk
  • 0,5 glass tacosaus eller salsa

Hvit saus:

  • 1 ss smør eller margarin
  • 1,5 ss hvetemel
  • ca. 3 dl melk
  • 50 g revet ost eller osterester

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med en gang, gjerne med litt limesaft og salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 22.07.2024 19:02:57