Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinerte oliven

Marinerte oliven

Ingredienser

4  porsjoner
  • 500 g oliven
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 3 båter grovhakket hvitløk
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 1 ts rosépepper
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 dl olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gi oliven en spennende oppgradering med rosépepper og frisk basilikum! Bland gjerne ulike typer oliven, og lag dem dagen før de skal serveres, så smakene får utvikle seg.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 500 g oliven
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 3 båter grovhakket hvitløk
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 1 ts rosépepper
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 dl olivenolje

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene i en skål og la stå og trekke smak i minst en time.
  2. Oppbevar i tett glass, og hell på olivenolje så det dekker helt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Meze med grillet lammelår

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 15.05.2024 14:53:25