Spagettiomelett med rester

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Er det ryddedag i kjøleskapet og litt av hvert å finne? Kanskje alt kan forenes i en spagettiomelett? Ikke bry deg så mye om ingrediensene i oppskriften under – her er det helt opp til deg og hva du finner i kjøleskapet. Men spagetti må til! Og egg!

Ingredienser

6
Porsjoner
  • 1 stk finhakket løk
  • ¼ stk grønn squash i små biter
  • 2 ss olje
  • 200 g ferdig kokt spagetti eller annen pasta
  • 150 g ferdigstekt kyllingkjøtt eller andre rester
  • 2 dl tomatsaus eller annen saus
  • 1 stk tomat eller paprika
  • 5 stk egg
  • dl melk eller fløte
  • 2 ss hakket frisk persille eller andre urter

Slik gjør du

  1. Varm olje i en varm stekepanne og fres løk til den er myk og blank. Bland inn kokt spagetti, kylling, saus og tomat. Smak til med salt og pepper.
  2. Visp sammen egg og melk og krydre med litt salt og pepper. Hell over i stekepannen.
  3. Rør raskt om slik at al blander seg. 
  4. Stek på middels varme til omeletten begynner å ”sette” seg. Dryss over revet ost. Flytt stekepannen over til stekeovnen og la omeletten steke på 200 °C til den har blitt helt stiv og begynner å få litt farge.
  5.  Dryss over hakket persille og server - gjerne med en frisk salat eller godt brød til.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.