skip navigation
matprat logo
Kyllinglår på grillen

Slik griller du kylling

Kylling egner seg ekstra godt på grillen. 

Kyllinglår, det aller enkleste
Ferdigstekte kyllinglår, eller kyllingklubber, representerer særlig hverdagsgrilling på en god måte. Krydre gjerne litt ekstra, eller pensle med en god grillolje. Grill med varmen direkte under kjøttet, og bruk god varme. Snur du den ofte blir den ikke svidd, og du får den deilige og sprø stekeflaten.

Kyllingfilet, veldig sunt og veldig godt
Grilling er så sunt som du bare gjør det til! Alle liker kyllingfilet, men trakterer du dem elegant på grillen, kan du trygt invitere både matkjennere og kaloritellende gjester. Den gode grillskorpa og det lettrøkte preget, gir kyllingfiletene det lille ekstra, pikante. Grilles så det er svakt rosa inni, og serveres med én gang. Saftig, sunn nytelse på grillen.

 

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.5.1.23, server:MP-PRD-WEB09 24.06.2017 05:43:55