skip navigation
matprat logo
Tomatsuppe med kjøttdeig

Storfekjøttdeig

Tekst:
Even Nordahl, Seniorrådgiver samfunn og bransje

Foto:
 
matprat
Den originale kjøttdeigen er av storfe inneholder inntil 14 prosent fett.
I I den helt andre enden av skalaen finner vi karbonadedeig med 5 prosentfett.

Kjøttdeig med 10 prosent fett er relativt ny, og kan erstatte den originale kjøttdeig i de fleste retter. Kjøttkaker blir ganske bra med en magrere kjøttdeig, men karbonadedeig blir i magreste laget. Kjøttdeig med 10 prosent fett og karbonadedeig er ypperlig til karbonader og kjøttboller som ikke blir spedd med væske i noen særlig grad.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.40, server:MP-PRD-WEB10 26.09.2017 11:21:42