Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ribbe i pita

Ribbe i pita

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g stekt ribbe
  • 1 ss gyroskrydder
  • 1 ss nøytral olje

Gresk salat:

  • 200 g cherrytomat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 dl sorte oliven
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ss olivenolje
  • 1 dl hakket bladpersille

Til servering:

  • 4 stk. pitabrød
  • 6 ss tzatziki
  • 50 g fetaost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du ribberester,  men lyst på noe helt annet en tradisjonell julemiddag igjen? Fres opp ribbebiter med gyroskrydder og server med en frisk og enkel gresk salat, myke pitabrød og herlig tzatziki. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g stekt ribbe
  • 1 ss gyroskrydder
  • 1 ss nøytral olje

Gresk salat:

  • 200 g cherrytomat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 dl sorte oliven
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ss olivenolje
  • 1 dl hakket bladpersille

Til servering:

  • 4 stk. pitabrød
  • 6 ss tzatziki
  • 50 g fetaost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 05.05.2024 03:26:30