Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krustader med pinnekjøtt

Krustader med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g potet , gjerne mandelpotet
  • 1 ss fløte eller melk
  • ca. 100 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 0,5 dl skalldyrkraft
  • 12 stk. mini krustader

Topping:

  • 0,5 dl seterrømme
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bare litt pinnekjøttrester til overs? Disse små munnfullene passer perfekt til romjulfesten som en lekker forrett eller som juletapas. Kombinasjonen av pinnekjøtt og skalldyrkraft er knallgod, og sammen med myk potetmos, sprø krustader og løk blir dette garantert en hit blant gjestene dine.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g potet , gjerne mandelpotet
  • 1 ss fløte eller melk
  • ca. 100 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 0,5 dl skalldyrkraft
  • 12 stk. mini krustader

Topping:

  • 0,5 dl seterrømme
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Krustadene kan også serveres uten potetmosen i bunn, hvis du ikke har et par poteter liggene på lur fra julemiddagen. 

Krustader med pinnekjøtt

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 07.05.2024 03:57:30