Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Risgrøt med karamellokk

Risgrøt med karamellokk

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g risgrøt
  • 2 ss sukker
  • 0,5 ts malt kanel
  • 3 ss sukker til brenning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søt risgrøt med et lokk av karamell, som en slags julespesial av klassikeren Crème Brûlée. En spennende og digg måte å servere risgrøt på! Perfekt å lage som en enkel dessert av grøtrestene.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g risgrøt
  • 2 ss sukker
  • 0,5 ts malt kanel
  • 3 ss sukker til brenning

Slik gjør du

Risgrøten bør være kald. Lager du ny grøt, må den avkjøles først, sånn at sukkeret legger seg som et lokk under brenning. 

trinn du kan merke av

Server så fort karamellokket har stivnet!

Risgrøt med karamellokk

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Dilla på grøt

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 12.05.2024 03:44:56