Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grøtbrød BRK

Grøtbrød

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av havregrøt
  • 300 g hvetemel
  • 250 g grov sammalt rug
  • 300 g vann
  • 50 g gjær
  • 10 g salt
  • 40 g lettkokte havregryn til pynt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av havregrøt? Grøt i brøddeigen gjør brødet saftig og godt. Lag ferskt brød til helgefrokosten, eller til matpakka i hverdagen. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av havregrøt
  • 300 g hvetemel
  • 250 g grov sammalt rug
  • 300 g vann
  • 50 g gjær
  • 10 g salt
  • 40 g lettkokte havregryn til pynt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Nystekt brød med smør og ost er alltid en vinner.

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn. 

Grøtbrød BRK

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Dilla på grøt

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 11.05.2024 13:47:31