skip navigation
matprat logo
Ferskvaresjef Gorm Knut Edner på Meny Alna

MatPrat Informerer 5/15

Norsk lam i verdenstoppen har etter hvert blitt et innarbeidet og ubestridt begrep, men vi har mange andre råvarer som fortjener samme posisjon.

Et godt eksempel er den norske biffens suverene kvalitet. Vi har besøkt et ektepar på Løten som driver oppdrett av Grass-Fed Angus og Hereford.

Helt nytt er at vi har utviklet en egen interaktiv  oppdelingsguide for lam, svin, storfe, kylling og kalkun. Her kan du klikke deg fra et helt dyr og videre til alle de ulike stykningsdelene med bilder, tilberedningstips, alternative råvarer, aktuelle filmer, artikler og oppskrifter på retter man kan lage av de ulike stykningsdelene.

Høsten er også toppsesong for reinkjøtt og kaker og desserter med høstens frukt og bær. Alt dette og mye mer kan du lese mer om i siste utgave av MatPrat Informerer.

Last ned MatPrat Informerer 5/15

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.5.1.23, server:MP-PRD-WEB09 23.06.2017 00:24:56