skip navigation
matprat logo
Julepølse og vossakorv

De små julerettene

Årets matgilde er mye mer enn de store middagene. Førjulstiden er lang, med både sosiale sammenkomster og juleforberedelser. En travel tid hvor det er viktig å inspirere kundene med enkle serveringstips som gir en forsmak på jula. Og i romjulstiden står gjerne lange frokoster, bruncher og lunsjer med mye smågodt på menyen.

Sylte og lammerull er klassisk norsk julepålegg som er obligatorisk i jula.  Lammerull og sylte er fin førjulsmat, som pålegg på nistepakken eller hvis man er "fysen" på noe godt til kvelds. Sylte og lammerull er også selvfølgelig til julefrokosten eller på julebordet.

Sylte er noe av det mest tradisjonsrike vi har. Fra gammelt av skulle hele grisen brukes, og i den klassiske sylta er det kjøtt fra hodet som brukes, men i dag er det også annet godt svinekjøtt som havner i sylta.

Smaksprøver på  Juletapas
Tapas er spansk fingermat, juletapas er norsk julesnacks! Få fart på salget av sylte og rull med smaksprøver på juletapas! Enkelt å lage, lett å imponere kundene, og ypperlig til sameksponering. Finn fram sylter, lammeruller, svisker, aprikoser, lefse og rødbetsalat - og demonstrasjonen kan begynne!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.3.28, server:MP-PRD-WEB09 18.09.2018 17:56:28