Date til helgen?

Imponer daten med å lage middag hjemme. Naturligvis er du ganske nervøs, så gode forberedelser er et "must" - og da kan vi hjelpe deg. Hvordan daten ender kan godt være avhengig av maten du serverer. Her er noen enkle og gode tips til hvordan du kan få en suksessfull middagsdate hjemme.

Sensuelt:

Visste du at smakssansen egentlig begynner allerede i fingrene? Fingermat er sexy og lett å spise. Det er heller ikke så voldsomt mye å tilberede, men er spennende og annerledes.

Temakveld:

Imponer daten ved å matche maten dere skal spise og filmen dere skal se. Skal dere se italiensk drama, spis pasta, eller velger dere kung-fu action, lag kinesisk. Har valget falt på en fransk film noir, kan du lage hjemmelaget Kjøttgryte fra Burgund. Da viser du at du virkelig har planlagt daten og lagt mye i den.

 

Når drømmemannen kommer:

De fleste menn elsker biff og kan ikke få nok av det, så da sier det vel seg selv at biff er tingen. I høyremargen finner du noen enkle og spennede biffoppskrifter som Biff for to, Biff med baktanke, Sjekkebiff, En sprelsk biff, Biff og vennene hans, Biff med scampi og Biffens lune rede.

 

Når drømmedama kommer:

Damer liker generelt litt lettere mat enn menn. Her er fingermat tingen. Mange kvinner elsker å sitte lenge ved bordet å småprate og bli kjent med deg. Dessuten viser du at du er en romantisk type som gjerne lytter. i høyremargen finner du noen enkle og sensuelle oppskrifter som Asiatisk biff, Asparges i spekeskinke, Bruschetta med skinke, Kofta i yoghurt, Lefserull, Scampi med spekeskinke, Søt sopp-pai, Stekt choritzo med persille og Timianpoteter.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.