Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Leverkaker med stekt løk

Leverkaker

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g lever av svin , kalv, lam eller rein
  • 1 stk. løk
  • 1,5 ts salt
  • 2 ss potetmel
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,25 ts malt ingefær
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,5 ts tørket timian
  • 400 g kjøttdeig av storfe, lam, svin eller rein
  • 0,5 dl melk
  • 2 ss margarin til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Har du lyst til å begynne å spise mer innmat, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Lag en porsjon leverkaker! Leverkaker har en fin, mild smak, og er absolutt en rett å ta med seg om man ønsker å spise hele dyret fra hode til hale. Våre leverkakerer laget av lammelever og lammekjøttdeig, men her kan du bruke det du har tilgang på.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g lever av svin , kalv, lam eller rein
  • 1 stk. løk
  • 1,5 ts salt
  • 2 ss potetmel
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,25 ts malt ingefær
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,5 ts tørket timian
  • 400 g kjøttdeig av storfe, lam, svin eller rein
  • 0,5 dl melk
  • 2 ss margarin til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server leverkakene med stekt løk, poteter, brun saus og tyttebærsyltetøy.

Flere serveringstips er råkost, dampede grønnsaker, potetmos, rotmos, ertestuing eller kålstuing.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 13.04.2024 05:22:01