Ytrefilet av svin med frisk kålsalat
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En frisk kålsalat med saftige biter av appelsin er perfekt tilbehør til svinekjøttets søte karakter. Toppet med sprø, grovhakkede nøtter, er dette en sunn og god middag proppfull av smak!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g indrefilet av svin -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
2 ss nøytral olje -
800 g småpoteter -
1 ss nøytral olje
Kålsalat:
-
400 g rødkål -
100 g grønnkål -
0,5 stk. purre -
2 ss rødvinseddik -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
500 g rosenkål
Urtedressing:
-
1 dl lettrømme -
1 ss hakket bladpersille -
saft av
0,5 stk. sitron -
0,5 ts kvernet pepper
Slik gjør du
Skjær ytrefilet av svin i skiver, og server med lun kålsalat og ovnsbakte poteter. Topp gjerne med litt friske urter og kvernet pepper.