Ytrefilet av svin med byggrynsalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tynne skiver av svinefilet i kombinasjon med en mettende og herlig byggrynsalat med friske urter og syrlig eple blir til en herlig, enkel hverdagsrett med masse smak!

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g ytrefilet av svin i skiver (svinefilet)
  • 2 ss nøytral olje

Byggrynsalat:

  • 2 dl byggryn
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 bunt frisk mynte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 eple
  • saft av 1 stk. sitron
  • 3 ss olivenolje

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss honning

Slik gjør du

Server filetskivene med frisk byggrynsalat og urtedressing. Topp med litt kvernet pepper.

bar