Hopp til hovedinnhold
matprat logo
1 Vietnamesisk vårsuppe

Vietnamesisk vårsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g ytrefilet av storfe
  • 100 g bønnespirer
  • 0,5 stk. rødløk , i tynne strimler
  • 2 stk. vårløk , finsnittet
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 2 ss peanøtter ,finhakket
  • 2 ss thaibasilikum , hakket
  • 2 ss frisk koriander , hakket
  • 100 g risnudler
  • 1 l oksekraft eller utblandet buljong
  • 0,5 stk. rød chili , finhakket
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 243 kcal
Fett 5 g
Protein 22 g
Karbohydrater 25 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vietnamesisk mat er lett og lage, men samtidig full av smak. Alle ingrediensene legges rett i suppeskålen før varm kraft helles over, dermed er retten klar.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g ytrefilet av storfe
  • 100 g bønnespirer
  • 0,5 stk. rødløk , i tynne strimler
  • 2 stk. vårløk , finsnittet
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 2 ss peanøtter ,finhakket
  • 2 ss thaibasilikum , hakket
  • 2 ss frisk koriander , hakket
  • 100 g risnudler
  • 1 l oksekraft eller utblandet buljong
  • 0,5 stk. rød chili , finhakket
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 243 kcal
Fett 5 g
Protein 22 g
Karbohydrater 25 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kjøttet er lettere å skjære i tynne skiver om det har ligget 1-2 timer i fryseren først.
3a Vietnamesisk vårsuppe
Kutt grønnsakene i tynne skiver, bruk gjerne en potetskreller for å få tynne skiver med gulrot
1 Vietnamesisk vårsuppe
Om du vil ha kjøttet helt gjennomstekt legges det i kraften rett før det skal helles over i suppeskålene.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB11 15.12.2024 04:41:22