Skinkebiffsandwich med eple- og sellerisalat
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Skinkebiff er en mager, saftig biff av svin flatbiff som lett lar seg kombinere med en frisk salat av eple og selleri.
Ingredienser
porsjoner
Smørbrød:
-
300 g skinkebiff , i skiver -
1 ss nøytral olje , til pensling -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
- Kutt stilkselleri og eple i tynne staver, og bland dem sammen med skall og saft fra sitron, finhakket bladpersille og sesamfrø. Smak til med salt og pepper.
Skal du kutte til flere porsjoner kan du legge eplestaver i en bolle med kaldt vann og noen dråper sitron. Da unngår du at eplestavene blir misfargede.
- Pensle skinkebiffer med olje, krydre med salt og pepper. Grill i 2-3 minutter på hver side, til de er gjennomstekte.
- Bland sammen tamarindsaus, teriyakisaus og sesamolje til en dressing.
Anrett eple- og sellerisalat på speltrundstykke. Legg saftig grillet skinkebiff over og server med dressingen.