Ingredienser

Peppercoleslaw:

  • 300 g hodekål
  • 2 stk. gulrot
  • 1 beger kesam original, 8 %
  • 3 ts pepper
  • 1 ts malt anis
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

503kcal

Energi

19.5g

Fett

46.6g

Protein

32.5g

Karbohydrater

4.5mg

Jern

Del

Salsabiff med peppercoleslaw

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

I dag kan saken være salsabiff! Et biffmåltid som med all sin smak byr på skyhøy trivselsfaktor og saftig sunt kjøtt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Peppercoleslaw:

  • 300 g hodekål
  • 2 stk. gulrot
  • 1 beger kesam original, 8 %
  • 3 ts pepper
  • 1 ts malt anis
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

503kcal

Energi

19.5g

Fett

46.6g

Protein

32.5g

Karbohydrater

4.5mg

Jern

Slik gjør du

  1. Vask og rens grønnsakene. Finsnitt kål og riv gulrot.
  2. Bland med kesam, pepper og anis.
  3. Krydre biffene. Stek dem på god varme til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og stek til det pipler kjøttsaft opp på andre siden. Da er biffen medium stekt.
  4. Legg salsa på biffene.

Server biffene med salsa, peppercoleslaw og eventuelt poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant