Rødbetkaker med grønnkål
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lag saftige rødbetkaker som et vegetarisk alternativ til de tradisjonelle kjøttkakene. De egner seg både til middag og i matpakken. Her serverer vi kakene med en deilig tartarsaus, som du finner link til nederst på siden. Velg en annen saus om du ønsker at retten skal være vegansk.
Ingredienser
porsjoner
-
500 g rå rødbete -
150 g gulrot -
1 stk. rødløk -
2 båter finhakket hvitløk -
2 stk. grønn chili -
100 g blader fra grønnkål -
2,5 dl lettkokte lettkokte havregryn -
2 ss maisenna -
1 boks hermetiske kidneybønner (400g) -
1 ts salt gjerne urtesalt -
0,5 ts kvernet pepper -
4 ss nøytral olje
Slik gjør du
Server kakene varme eller lune med tartarsaus.