Pitasandwich med svinebiff

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Myke lefser fylt med ajvar, frisk ananas og spinat, og stekt svinebiff. Perfekt i matpakken for deg som ønsker et mer spennende alternativ enn brødskiven med gulost. Lag gjerne en stor porsjon lefser og legg dem i fryseren, da kan du ta ut en og en og fylle med noe godt. 

Ingredienser

porsjoner

Lefsedeig:

  • 0,5 ts sukker
  • 1 ts tørrgjær
  • ca. 1,5 dl lunkent vann
  • 275 g hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 25 g romtemperert smør

Fyll:

  • 400 g ytrefilet av svin i tynne skiver
  • 2 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 0,25 stk. rødløk
  • 4 ss paprikapasta, aiyvar
  • 0,5 pose babyspinat (á 65 g)

Slik gjør du