Pitasandwich med svinebiff
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Myke lefser fylt med ajvar, frisk ananas og spinat, og stekt svinebiff. Perfekt i matpakken for deg som ønsker et mer spennende alternativ enn brødskiven med gulost. Lag gjerne en stor porsjon lefser og legg dem i fryseren, da kan du ta ut en og en og fylle med noe godt.
Ingredienser
porsjoner
Lefsedeig:
-
0,5 ts sukker -
1 ts tørrgjær -
ca.
1,5 dl lunkent vann -
275 g hvetemel -
0,5 ts salt -
25 g romtemperert smør
Fyll:
-
400 g ytrefilet av svin i tynne skiver -
2 ss smør til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
0,5 stk. frisk ananas -
0,25 stk. rødløk -
4 ss paprikapasta, aiyvar -
0,5 pose babyspinat (á 65 g)