Ingredienser

  • 4 stk. biff av ytrefilet storfe
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss flytende margarin
  • 250 g fersk tagliatelle
  • 2 stk. sjalottløk i tynne skiver
  • 1 beger snøfrisk med dill
  • 50 g grovhakket ruccula
  • 200 g aspargesbønner
  • 100 g rød cherrytomat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

551kcal

Energi

18.4g

Fett

55.3g

Protein

38.5g

Karbohydrater

5.8mg

Jern

Del

Løvtynn biff med fersk pasta

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Du rekker fint å lage sunn middag, selv om tiden er knapp. Løvtynn biff med fersk pasta, aspargesbønner og rødmende cherrytomater er serveringsklart på under 20 minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. biff av ytrefilet storfe
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss flytende margarin
  • 250 g fersk tagliatelle
  • 2 stk. sjalottløk i tynne skiver
  • 1 beger snøfrisk med dill
  • 50 g grovhakket ruccula
  • 200 g aspargesbønner
  • 100 g rød cherrytomat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

551kcal

Energi

18.4g

Fett

55.3g

Protein

38.5g

Karbohydrater

5.8mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bank biffene tynt ut mellom to lag plastfilm. Varm margarinen i en stekepanne og stek biffene 1 minutt på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg biffene til side og hold dem varme.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil fra vannet og hell den tilbake i kjelen.
  3. Fres løk raskt i den varme pannen, tilsett snøfrisk og la den smelte til en ostesaus.
  4. Kok bønnene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Vend pastaen inn i ostesausen sammen med grovhakket rucculasalat.
  5. Del cherrytomater i to.

Server løvtynn biff med pasta, aspargesbønner og cherrytomater delt i to.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant