Løvtynn biff med fersk pasta

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Du rekker fint å lage sunn middag, selv om tiden er knapp. Løvtynn biff med fersk pasta, aspargesbønner og rødmende cherrytomater er serveringsklart på under 20 minutter.

Ingredienser

  • 4 stk biff av ytrefilet storfe
  • 1 ts salt
  • 12 ts kvernet pepper
  • 2 ss flytende margarin
  • 2 stk sjalottløk i tynne skiver
  • 1 beger snøfrisk med dill
  • 250 g fersk tagliatelle
  • 50 g grovhakket ruccula
  • 200 g aspargesbønner
  • 100 g rød cherrytomat
Vis næringsinnhold
Energi
551kcal
Fett
18.4g
Protein
55.3g
Karbohydrater
38.5g
Jern
5.8mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Bank biffene tynt ut mellom to lag plastfilm. Varm margarinen i en stekepanne og stek biffene 1 minutt på hver side. Legg dem til side og hold dem varme.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil fra vannet og hell den tilbake i kjelen.
  3. Fres løk raskt i den varme pannen, tilsett snøfrisk og la den smelte til en ostesaus.
  4. Kok bønnene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Vend pastaen inn i ostesausen sammen med grovhakket rucculasalat.

Server løvtynn biff med pasta, aspargesbønner og cherrytomater delt i to.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.