Ingredienser

  • 150 g kyllingfilet
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 1 stk. strimlet vårløk
  • 0,25 stk. strimlet paprika
  • 1 ss kapers , godt avrent
  • 1 ss grovhakkede valnøttkjerner
  • 2 ss friske urter (persille, basilikum e.l)

Soyadressing:

  • 1 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 0,5 ss sesamolje
  • 1 ss rapsolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

485kcal

Energi

29.9g

Fett

46.3g

Protein

7.1 g

Karbohydrat

2.7mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Kyllingsalat med kapers og valnøtter

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med kyllingfilet, strimlet kyllingkjøtt eller rester av en grillkylling har du grunnlaget for en kyllingsalat som kan varieres på uendelig mange måter ut fra hva du har i kjøleskapet akkurat denne dagen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 150 g kyllingfilet
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 1 stk. strimlet vårløk
  • 0,25 stk. strimlet paprika
  • 1 ss kapers , godt avrent
  • 1 ss grovhakkede valnøttkjerner
  • 2 ss friske urter (persille, basilikum e.l)

Soyadressing:

  • 1 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 0,5 ss sesamolje
  • 1 ss rapsolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

485kcal

Energi

29.9g

Fett

46.3g

Protein

7.1 g

Karbohydrat

2.7mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

  1. Visp sammen ingrediensene til dressingen i en liten skål.
  2. Skjær kyllingfileten i strimler. Bland strimlene med halvparten av dressingen.
  3. Stek strimlene raskt i en varm stekepanne til de er gjennomstekt og har fått farge.
  4. Bland salatingrediensene på en tallerken. Vent med valnøtter og urter.
  5. Fordel kyllingbitene på salaten, sprinkle resten av dressingen over og dryss hakkede valnøtter og urter på toppen.
Har du rester av kylling kan du varme dem i en stekepanne med litt av dressingen, eller legge dem rett i salaten og helle all dressingen over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant