Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med sitron og paprika

Kyllingfilet med sitron og paprika

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss solsikkeolje
  • 0,5 stk. finhakket rød paprika
  • 0,5 ss tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt hvit pepper
  • 150 g kyllingfilet
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 257 kcal
Fett 9 g
Protein 36 g
Karbohydrater 6 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet som blir bakt i ovnen med urter og sitron blir saftig og full av smak. Server med ris eller pasta og dine favorittgrønnsaker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss solsikkeolje
  • 0,5 stk. finhakket rød paprika
  • 0,5 ss tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt hvit pepper
  • 150 g kyllingfilet
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 257 kcal
Fett 9 g
Protein 36 g
Karbohydrater 6 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kyllingfileten med ris, pasta eller noen favorittgrønnsaker.

Steketiden på kyllingfiletene kan variere etter størrelse på filtene, om de er med skinn eller om de er romtempererte. Steker du flere kyllingfileter i sammen tett inntil hverandre vil steketiden øke. For perfekt resultat bruk steketermometer. Kyllingfiletene er ferdig ved 68 °C kjernetemperatur.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB13 15.12.2024 13:30:48