Kyllingfilet med sitron og paprika
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Kyllingfilet som blir bakt i ovnen med urter og sitron blir saftig og full av smak. Server med ris eller pasta og dine favorittgrønnsaker.
Ingredienser
porsjoner
-
0,5 stk. sitron -
0,5 ss solsikkeolje -
0,5 stk. finhakket rød paprika -
0,5 ss tørket oregano -
0,5 ts salt -
0,25 ts malt hvit pepper -
150 g kyllingfilet
Slik gjør du
Server kyllingfileten med ris, pasta eller noen favorittgrønnsaker.
Steketiden på kyllingfiletene kan variere etter størrelse på filtene, om de er med skinn eller om de er romtempererte. Steker du flere kyllingfileter i sammen tett inntil hverandre vil steketiden øke. For perfekt resultat bruk steketermometer. Kyllingfiletene er ferdig ved 68 °C kjernetemperatur.