Kyllingfilet med sitron og paprika

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet som blir bakt i ovnen med urter og sitron blir saftig og full av smak. Server med ris eller pasta og dine favorittgrønnsaker.

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss solsikkeolje
  • 0,5 stk. finhakket rød paprika
  • 0,5 ss tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt hvit pepper
  • 150 g kyllingfilet

Slik gjør du

Server kyllingfileten med ris, pasta eller noen favorittgrønnsaker.

Steketiden på kyllingfiletene kan variere etter størrelse på filtene, om de er med skinn eller om de er romtempererte. Steker du flere kyllingfileter i sammen tett inntil hverandre vil steketiden øke. For perfekt resultat bruk steketermometer. Kyllingfiletene er ferdig ved 68 °C kjernetemperatur.