Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krydret klementinjuice

Krydret klementinjuice

Ingredienser

porsjoner
  • saften av 1 kg klementin , eventuelt klementinjuice
  • 4 dl vann
  • 2 stk. hel kanel
  • 10 stk. hel nellik
  • 3 cm frisk ingefær
  • 10 stk. hel pepper
  • 2 stk. stjerneanis
  • 1 ss honning (kan utelates)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 140 kcal
Fett 0.7 g
Protein 2.3 g
Karbohydrater 28.5 g
Jern 0.6 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Midt i klementinsesongen byr vi på dette friske alternative til den tradisjonelle gløggen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • saften av 1 kg klementin , eventuelt klementinjuice
  • 4 dl vann
  • 2 stk. hel kanel
  • 10 stk. hel nellik
  • 3 cm frisk ingefær
  • 10 stk. hel pepper
  • 2 stk. stjerneanis
  • 1 ss honning (kan utelates)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 140 kcal
Fett 0.7 g
Protein 2.3 g
Karbohydrater 28.5 g
Jern 0.6 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 22.05.2024 00:28:54