Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss olje , til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Ratatouille:

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. løk
  • 1 ss olje , til steking
  • 1 boks tomatpuré , à 140 g
  • 1 boks hermetiske tomater med hvitløk
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 stk. rød paprika
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

460kcal

Energi

11.3g

Fett

37.3g

Protein

48.4g

Karbohydrater

mgmg

Jern

Del

Kyllingfilet med ratatouille

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet med ratatouille er en frisk og fargerik hverdagsrett. I tillegg er den både næringsrik, smakfull og rask å lage.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss olje , til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Ratatouille:

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. løk
  • 1 ss olje , til steking
  • 1 boks tomatpuré , à 140 g
  • 1 boks hermetiske tomater med hvitløk
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 stk. rød paprika
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

460kcal

Energi

11.3g

Fett

37.3g

Protein

48.4g

Karbohydrater

mgmg

Jern

Slik gjør du

Du trenger: Kyllingfilet, olje, hermetiske tomater med hvitløk, paprika, grønn squash, løk, salt, tomatpuré, tørket oregano, middagsris m/villris.

  1. Rens og kutt grønnsaker grovt. Fres dem i en stekepanne med olje til de er møre. Skyv grønnsakene fra midten, og ha i tomatpuré. Fres tomatpuréen litt slik at råsmaken fjernes, se til at det ikke svir seg. Vend den så sammen med grønnsakene.  
Vil du runde av smaken på ratatouillen kan du også smake den til med litt sukker.

  1. Ha i hakkede tomater og stek videre i 5 minutter. Smak til med oregano, salt og pepper. 
  2. Kok ris som anvist på pakken.

  1. Krydre kyllingfilet med salt og pepper.  Ha olje i en stekepanne og brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side.

  1. Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter.

Server kyllingfileten med en herlig ratatouille og ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant