Helstekt indrefilet med ratatouille

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Indrefilet av svin er det møreste stykket på dyret. Den har en mild, fin smak og er i tillegg mager. I denne oppskriften serverer vi svinefileten med ratatouille - klassisk fransk tilbehør med masse deilige grønnskaker.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g indrefilet av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss hakket bladpersille ,timian eller salvie

Ratatouille:

  • 1 stk. løk
  • 4 stk. tomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

Server gjerne svinefileten med ris, pasta eller potet.

bar