Glasert svinefilet med fylte paprika

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet svinefilet blir ekstra god med en smaksrik glaze. Servert med fylt, grillet paprika med cherrytomater og basilikum er dette supergod mat.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Fylt paprika:

  • 2 stk. paprika
  • 1,5 begre rød cherrytomat (bruk gjerne rød og gul)
  • 1,5 ss grovhakket frisk basilikum
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Glaze:

  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss vann
  • 1 båt finhakket hvitløk

Slik gjør du

Server saftig svinefilet med fylte paprika.

Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".